Endüstriyel Döner Robotu

       Nüfus sayısının artması üretim hızının da artırılması ihtiyacı doğurmuştur. Bu nedenle insanların yapabileceği farklı iş kolları çıkmasıyla beraber kalifiye eleman bulma zorluğu artmış, sonuç olarak makinalar ile üretim süreci daha da hızlanmıştır. Neden sonuç ilişkisine dayalı olarak her sektör için makinalar ve robotlar üretilmeye başlamış. Üretim hızının artması ve kalitenin yükselmesi sonucu fiyatlar düşmüştür.

       Gıda sektöründe de makinalar üretimi hızlı bir şekilde devralmaktadır. Döner üretim sektörünü düşündüğümüzde makinaların işi ne kadar kolaylaştırabileceği göz ardı edilmemelidir. Endüstriyel döner tesislerinde bir odanın içinde ona yakın hatta daha fazla döner ocağı bulunmaktadır. Bu ocakların oluşturduğu ısı karşısında çalışan ustalar için uzun periyotlarda zarar verebilmektedir. Bir döner ocağının karşısında sürekli olarak döner kesmek çok zor bir uğraştır..

       Bütün bunlar düşünüldüğünde endüstriyel tesislerde döner robotu kullanılması kaçınılmaz bir zorunluluktur. Kafe ve büfelerin aksine onlarca döner ocağının bulunduğu bir ortamda çalışmak kat ve kat daha zordur. Endüstriyel tesislerde kullanılan döner robotları 250 kilodan 650 kiloya kadar döner takılabilen makinalardır. Ayrıca endüstriyel döner robotlarında kova, taşıma sistemi ve konveyörler ile tam bir otomasyon üretim sistemi kurulabilmektedir..

       Endüstriyel döner robotlarında kova ve taşıma sistemi çok önemlidir. Nev Teknoloji olarak hiçbir rakibimizde bulunmayan bir sistem ile kova ve taşıma konusundaki tüm sorunları kökünden çözmekteyiz. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

      Otomatik döner robotu satış, tamir, bakım ve onarım hizmetleriyle NEV TEKNOLOJİ olarak rakiplerimizin her zaman bir adım önündeyiz. Otomatik döner robotu fiyatı için bizimle irtibata geçin. NEV TEKNOLOJİ güvenilir ve uzman teknik kadrosuyla her zaman yanınızda.

        

 
döner robotu nev teknoloji

Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak tasarladığımız, ustalarımızın bir numaralı yardımcısı olan tam otomatik döner robotları ile artık işler daha kolay. Ustalarımızın maharetli elleriyle hazırladığı leziz dönerler hijyenik, hızlı ve zahmetsizce kesilecek.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Fastfood Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz Fastfood döner robotu ile tavuktan hindiye, kuzudan danaya, her türlü değişik et türünde ve kıymada ayrıca karışık et kesiminde mükemmel sonuçların keyfini yaşarsınız.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Endsütriyel Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve diğer yardımcı ekipmanlar ile en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Nev Teknoloji Endüstriyel döner robotu.

Detaylı Bilgi