Endüstriyel Döner Robotu ve Kesim Hattı

      Endüstriyel döner robotları, soğuk hava depoları, konveyör bant taşıma sistemleri, döner taşıma ve kaldırma sistemleri, europaletler ve döner kovaları ile tasarlanmış endüstriyel döner kesim hatlarında ilk unsur kapasitedir. Günlük pişmiş ve kesilmiş et miktarına ve öngörülen satış miktarına göre kapasite belirlenir.

      Bu belirlenen kapasite üzerinden ne kadarlık bir ekipmana ihtiyaç duyulacağı hesaplanır. Hesaba göre düşünülmesi gereken en önemli unsur alınacak döner robotu boyutudur. Bu iki konuda soğuk oda kapasitesi (-20 derece veya -40 derece) belirleyici olarak göze çarpmaktadır.

      Soğuk oda büyüklüğü için yaklaşık bir hesabı döner kalıpları referans alınarak yapılabilir. Yaklaşık olarak bir adet 300 kiloluk döner kalıbı 1 metrekare yer kaplamaktadır. 15 tonluk bir soğuk hava kapasitesi isterseniz ve 300 kiloluk döner kalıbı ve döner robotu ile endüstriyel bir sistem kurmak istediğinizde; metrekareye bir adet döner kalıbının geleceğini hesap ederek 50m2 soğuk hava deposuna ve 50 adet döner kalıbına ihtiyacınız olacaktır. Nev Teknoloji olarak 250, 300, 350, 400 veya 600 kg döner kalıpları ve döner robotları üretmekteyiz. Kuracağınız endüstriyel döner üretim tesislerinde size uygun tüm seçenekler en üstün kalite ve kaliteli hizmet anlayışıyla sizlere sunulmaktadır. Seçeceğiniz ürünlere gör sistem kurulum uzmanlarımız sizi yönlendirecek ve optimum sistem kurulumunu sağlayacaktır.

      15 tonluk etin kesim süresi makina sayısına bağlıdır. Örneğin 10 adet endüstriyel döner kesme makinası ile bir vardiyada 10 adet kalıp yani 3 ton et kesimi gerçekleşir. İki vardiya ile günlük 6 tona çıkarılabilir.

      Endüstriyel döner robotuna takılacak dönerin şoklanması için en az 2 gün maksimum 5 güne ihtiyaç duyulmaktadır. Şoklama süresi şoklanacak etin içeriğine ve soğuk odanın soğutma kapasitesine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

      Döner robotlarının yerleşimi, işletmenin içindeki konumu önemlidir. Soğuk odaya yakın olması avantajlı bir durumdur. Makinaların lineer yerleşimi yani döner kesim hattının lineer olması ile tek bir konveyör ile makinalarda kesilen dönerlerin transferi kolaylaşmış konveyör maliyetlerinin azalmasına işletme maliyetlerinin düşmesine vesile olur.

      Ek olarak döner kesim hattının havalandırma projesi son derece önemlidir. İçeride ki sıcak ortamın havalandırılması ile ortam sıcaklığı düşürülerek kesimi yapılan dönerin doğal yolla sıcaklığının düşürülmesi her işletmecinin tercidir. Bu sebeple iç ortamdan dış ortama egzoz edilen hava debisi kadar ortama taze hava üflemek koşuluyla döner kesim hattının sıcaklığının nötr tutulması son derece önem teşkil etmektedir. İyi bir havalandırma sistemiyle oda içerisindeki döner robotlarının da sıcaktan en az şekilde etkilenmesi sağlanmış olunacaktır. Bu şekilde işletme maliyetlerine pozitif yönde katkı sağlayacaktır.

      Otomatik döner robotu satış, tamir, bakım ve onarım hizmetleriyle NEV TEKNOLOJİ olarak rakiplerimizin her zaman bir adım önündeyiz. Otomatik döner robotu fiyatı için bizimle irtibata geçin. NEV TEKNOLOJİ güvenilir ve uzman teknik kadrosuyla her zaman yanınızda.

        

 
döner robotu nev teknoloji

Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak tasarladığımız, ustalarımızın bir numaralı yardımcısı olan tam otomatik döner robotları ile artık işler daha kolay. Ustalarımızın maharetli elleriyle hazırladığı leziz dönerler hijyenik, hızlı ve zahmetsizce kesilecek.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Fastfood Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz Fastfood döner robotu ile tavuktan hindiye, kuzudan danaya, her türlü değişik et türünde ve kıymada ayrıca karışık et kesiminde mükemmel sonuçların keyfini yaşarsınız.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Endsütriyel Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve diğer yardımcı ekipmanlar ile en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Nev Teknoloji Endüstriyel döner robotu.

Detaylı Bilgi