Endüstriyel Döner Robotu ve Üretim Hattı

      Endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve üretim danışmanlık hizmetlerimizle en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Endüstriyel döner üretim hatlarının olmazsa olmazı endüstriyel döner robotlarıdır. Fakat döner robotu seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar vardır.

      Nev teknoloji olarak iki tip endüstriyel döner robotuna sahibiz. Peki hangisi size daha uygun? Alım yaparken nelere dikkat edilmeli? Öncelikle E7V ve E7T olmak üzere iki farklı endüstriyel döner robotumuz var ve bunların arasındaki farklar: E7V 14 radyanlı bir ocağa sahipken E7T 21 radyanlı bir ocağa sahiptir. E7V endüstriyel döner robotu 450 kg döner taşıyabiliyorken E7T endüstriyel döner robotu 700 kg döner taşıyabilmektedir. Robotlar arasındaki döner takma kapasitesini düşününce ilk başta ne kadar büyük o kadar iyi olarak düşünülebilir. Aslında bu düşünce doğrudur. Fakat sizin fabrikanız bazı gereksinimleri karşılayamıyorsa E7T robot kullanmanız doğru olmayabilir.

      Öncelikle endüstriyel döner robotu seçimlerinde en önemli faktörlerden biri soğuk hava deponuz -18 dereceyi sağlıyor mu? Cevabınız hayırsa sizin için uygun robot E7V olacaktır. Çünkü döner hacmi artıkça döneri dondurmak zorlaşacaktır. Döneri dondurma süresi artacaktır. Soğuk hava deponuzun hacmi yeterince büyükse ve zaman sizin için sorun değilse -18 derecenin altındaki soğuk hava odalarına sahip işletmelerde E7T endüstriyel robotu tabi ki kullanabilirler.

      Endüstriyel döner robotu seçiminde ikinci önemli konu ise üretim hızıdır. Düşük üretim kapasitelerinde E7V kullanmanız avantajlı olabilir. Bu konuda üretim danışmanlarımız sizi en iyi şekilde yönlendireceklerdir.

      Endüstriyel döner robotu seçiminde üçüncü önemli nokta ise üretim yapacağınız mekan ölçüleriniz havalandırma sisteminiz ve gaz giriş basınç oranlarınızdır. E7T endüstriyel döner robotu hacim olarak büyüktür, ayrıca 21 radyana sahip olduğunda daha fazla gaz tüketmektedir. Gaz tüketimi fazla olsa da üretilen döner ile kıyasladığımızda toplam gaz tüketiminizin ortaya çıkan ürüne göre düşük olacağı aşikardır. Fakat gaz sisteminiz 21 radyana sahip endüstriyel döner robotlarını besleyecek şekilde ayarlanmalıdır.

      Endüstriyel döner robotu kurulumunda firmanızın ihtiyacına yönelik döner robotlarımızla, sistem kurulum öncesi ve sonrasında yapacağımız danışmanlık hizmetlerimizle her zaman yanınızdayız.



      Otomatik döner robotu satış, tamir, bakım ve onarım hizmetleriyle NEV TEKNOLOJİ olarak rakiplerimizin her zaman bir adım önündeyiz. Otomatik döner robotu fiyatı için bizimle irtibata geçin. NEV TEKNOLOJİ güvenilir ve uzman teknik kadrosuyla her zaman yanınızda.

        

 
döner robotu nev teknoloji

Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak tasarladığımız, ustalarımızın bir numaralı yardımcısı olan tam otomatik döner robotları ile artık işler daha kolay. Ustalarımızın maharetli elleriyle hazırladığı leziz dönerler hijyenik, hızlı ve zahmetsizce kesilecek.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Fastfood Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz Fastfood döner robotu ile tavuktan hindiye, kuzudan danaya, her türlü değişik et türünde ve kıymada ayrıca karışık et kesiminde mükemmel sonuçların keyfini yaşarsınız.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Endsütriyel Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve diğer yardımcı ekipmanlar ile en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Nev Teknoloji Endüstriyel döner robotu.

Detaylı Bilgi