Döner Robotu Yedek Parça Hizmetleri

      Fastfood döner robotu tamamıyla paslanmaz metalden üretilmiş bir makinadır. Gıdaya uygun olması için bu şartın sağlanmış olması şarttır. Döner robotu; mekanik, Mekatronik ve elektronik parçaların birleşmesinden oluşan özel bir makinadır. Bu parçaların üretiminin sürekliliği esastır. Her makine da olabileceği gibi döner robotu da bozulabilir ve bazı parçalar hasar görebilir. Bu nedenle yedek parça üretimi ve temini önemli bir konu olmaktadır. Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz robotların yedek parça teminini on yıl boyunca yapmaktayız.

      Endüstriyel döner robotu talaşlı imalat parçaları ile paslanmaz teçhizat ve elektronik kart ve motorları ile birlikte sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Endüstriyel döner robotlarında yedek parça temini ve stoğu büyük işletmelerin çok önemlidir. Kendi bakım onarım ekibine sahip olan büyük işletmeler makinada çıkan bazı sorunları yedek parça temini ile kendi bünyelerinde çözebilmektedirler. Böylece daha ucuz ve daha hızlı çözümler ile üretimlerine kesintisiz bir şekilde devam etmektedirler.

      Döner robotu yedek parçaları, talaşlı imalat yedek parçaları, motorlar, elektronik kart, sensörler, tepsi ve diğer teçhizat, radyan, thermokapıl ve döner robotunda kullanılan diğer tüm malzemeleri kapsamaktadır. Tüm bu malzemelerin stoğu ve üretimi veya tedariği firmamız tarafından kalite standartlarına uygun olarak yapılmakta ve en hızlı bir şekilde müşterilerimiz iletilmektedir.

      Otomatik döner robotu satış, tamir, bakım ve onarım hizmetleriyle NEV TEKNOLOJİ olarak rakiplerimizin her zaman bir adım önündeyiz. Otomatik döner robotu fiyatı için bizimle irtibata geçin. NEV TEKNOLOJİ güvenilir ve uzman teknik kadrosuyla her zaman yanınızda.

        

 
döner robotu nev teknoloji

Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak tasarladığımız, ustalarımızın bir numaralı yardımcısı olan tam otomatik döner robotları ile artık işler daha kolay. Ustalarımızın maharetli elleriyle hazırladığı leziz dönerler hijyenik, hızlı ve zahmetsizce kesilecek.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Fastfood Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz Fastfood döner robotu ile tavuktan hindiye, kuzudan danaya, her türlü değişik et türünde ve kıymada ayrıca karışık et kesiminde mükemmel sonuçların keyfini yaşarsınız.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Endsütriyel Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve diğer yardımcı ekipmanlar ile en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Nev Teknoloji Endüstriyel döner robotu.

Detaylı Bilgi