Endüstriyel Döner Robotu ve Konveyör Sistemi

      Endüstriyel döner robotu ile kesilen şoklanmış döner istenilen ölçülerde yapraklar halinde tepsilere düşer. Makina sayısına bağlı olarak bu tepsilerin sürekli kesimde kontrolü şarttır. Dolan tepsilerin boşaltılarak yenilerinin makinanın önüne konulması işlemi gayet zahmetli ve zor bir iştir. Günlük üretim kapasitesi tonlarca döner olan işletmeler konveyör sistemler ile bu sorunun üstesinden gelmektedir.

      Endüstriyel döner robotu ile kesilen yaprak dönerlerin taşıma işi zahmetli ve yorucu bir iştir. Bu sebeple kesimi yapılan dönerlerin altına endüstriyel konveyör sistemi dizayn edilir. Konveyörler genellikle paslanmaz çelik saçtan imalatı yapılır. Üzerindeki bant iki türlü seçilebilir; Klasik yöntemle poliüretan bantlar ile gerdirme metodu ile veya termodrive serbest bant sistemi (gerdirme olmadan). Konveyör sistemlerin bantın temizliğine kolaylık sağlayacak şekilde dizaynı esastır.

      Klasik poliüretan bantlar yapısı itibariyle üzerinde pişmiş et varken sıcaklığın etkisi ile sürekli uzama yapacağından; sürekli bakıma ve kontrole ihtiyaç vardır. Ancak termodrive bantlar ile bu sorun ortadan kaldırılmıştır. Yapısı itibariyle bantın altında dişler vardır sürekli bantın başındaki ve sonundaki tamburla arasında dişli-zincir bağı ile bant hareket ettirilir. Ayrıca bant gün içerisinde uzama yapmasına rağmen konveyörün çalışmasına engel olmayacak şekilde tasarımı yapılmış olup kesim bittikten sonra eski halini almaktadır, ve hijyen açısından son derece güvenilirdir. Termodrive bantlar ile kalite bakımından daha iyidir ve ayrıca konveyör sistemi bakımı göze alındığında personel ihtiyacını düşürür.

      Genellikle kesim yapılan odadan soğutma odasına veya paketleme odasına kadar konveyör uzatılabilir. Bu esnada kesilen et biraz (ortam sıcaklığına kadar) soğuması sağlanır. Pişmiş et kesme sıcaklığı 70 derece üzerindedir. Et kesildikten sonra etin sıcaklığı hava ile temas başladığı için soğuma başlar. Konveyörün üzerinde de biraz soğuma gerçekleşir. Bu bize pozitif yönde kazanç sağlar. Çünkü kesilen pişmiş etin yeniden soğutulması (bakteri ürememesi için) zorunludur.

      Nev Teknoloji olarak döner robotu üretimi yanında konveyör bant sistemleri, europaletler, döner kovaları, miller, bıçaklar, ihtiyacınız olacak tüm diğer teçhizatlar ile birlikte üretim danışmanlık hizmetimizle sizi geleceğe taşıyoruz.

      Otomatik döner robotu satış, tamir, bakım ve onarım hizmetleriyle NEV TEKNOLOJİ olarak rakiplerimizin her zaman bir adım önündeyiz. Otomatik döner robotu fiyatı için bizimle irtibata geçin. NEV TEKNOLOJİ güvenilir ve uzman teknik kadrosuyla her zaman yanınızda.

        

 
döner robotu nev teknoloji

Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak tasarladığımız, ustalarımızın bir numaralı yardımcısı olan tam otomatik döner robotları ile artık işler daha kolay. Ustalarımızın maharetli elleriyle hazırladığı leziz dönerler hijyenik, hızlı ve zahmetsizce kesilecek.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Fastfood Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz Fastfood döner robotu ile tavuktan hindiye, kuzudan danaya, her türlü değişik et türünde ve kıymada ayrıca karışık et kesiminde mükemmel sonuçların keyfini yaşarsınız.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Endsütriyel Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve diğer yardımcı ekipmanlar ile en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Nev Teknoloji Endüstriyel döner robotu.

Detaylı Bilgi