Döner Robotu Eğitim Hizmetleri

      Gerek fastfood döner robotları gerekse endüstriyel döner robotları için gerekli eğitim dokümanları ve videoları hazırlanmıştır. Yeni teknoloji döner robotlarımız kolay kullanım arayüzü ve basit ayarlama ve kullanım mantığı ile hiçbir eğitim bile alınmadan basitçe kullanılabilir.

      Nev teknoloji olarak döner robotu kurulum ve montaj ile birlikte kullanım eğitimi de vermekteyiz. Özellikle endüstriyel döner robotu kurulumu sırasında firma yetkileri kullanım eğitimi verilmesini talep etmektedirler. Verilen eğitimlerin amacı müşterilerimizi rahatlatmaktır. Oysa döner robotu herhangi bir eğitime ihtiyaç duyulmadan rahatlıkla kullanılabilmektedir.

      Endüstriyel tesislerde önemle üzerinde durduğumuz asıl konu ise bakım ve onarım eğitimidir. Döner robotu kullanımı basit ve kolaydır. Fakat bakım ve onarım için gerekli eğitimlerin verilmesi döner robotunun ömrünü uzattığı gibi aynı zamanda üretimin kesintisiz bir şekilde ilerlemesi için şarttır. Nev Teknoloji olarak tamir ve onarım ekibimiz tüm sorunlara kesin çözümler bulmakla beraber, dünyanın her yerinde bulunan döner robotların tamiri bazen uzaktan destek ile yapılmaktadır. Bu nedenle verilen tamir ve onarım eğitimleri önem kazanmaktadır.

      Döner robotlarının yanında konveyör sistemlerin ve döner kovalarının da nasıl kullanılacağı konusunda eğitimlerimizle müşterilerimize kesintisiz üretim yapmaları için gerekli tüm bilgileri aktarıyoruz. Döner kovaları soğuk odalarda kaldığından dolayı sürekli bir büzülme ve sonrasında soğuk hava odasından çıktıktan sonra ise genişleme eğilimindedir. Ayrıca içine koyulan dönerin muhteviyatından dolayı döner şişmekte ve döner kovalarına baskı uygulamaktadır. Bu gibi nedenlerden dolayı döner kovası kullanım eğitimleri zorunlu hale gelmektedir. Eğitim sonucu kullanıcı böylesine zorlu şartlarda çalışan sitemlerin ömrünü uzattığı gibi verimi artırmaktadır.

      Otomatik döner robotu satış, tamir, bakım ve onarım hizmetleriyle NEV TEKNOLOJİ olarak rakiplerimizin her zaman bir adım önündeyiz. Otomatik döner robotu fiyatı için bizimle irtibata geçin. NEV TEKNOLOJİ güvenilir ve uzman teknik kadrosuyla her zaman yanınızda.

        

 
döner robotu nev teknoloji

Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak tasarladığımız, ustalarımızın bir numaralı yardımcısı olan tam otomatik döner robotları ile artık işler daha kolay. Ustalarımızın maharetli elleriyle hazırladığı leziz dönerler hijyenik, hızlı ve zahmetsizce kesilecek.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Fastfood Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz Fastfood döner robotu ile tavuktan hindiye, kuzudan danaya, her türlü değişik et türünde ve kıymada ayrıca karışık et kesiminde mükemmel sonuçların keyfini yaşarsınız.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Endsütriyel Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve diğer yardımcı ekipmanlar ile en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Nev Teknoloji Endüstriyel döner robotu.

Detaylı Bilgi