Döner Robotu Teknik Servis

Montaj ve Kurulum Hizmetleri
      Satın aldığınız döner robotu çok basit bir şekilde gaz bağlantıları yapıldıktan sonra fişe takılarak çalıştırılabilir. Bu konuda hassas nokta ocak için kullandığınız gazın basıncıdır. Gaz basıncı yeterli seviyede ise kurulumu hiçbir bilgisi olmayan kişi bile yapabilir.

Eğitim Hizmetleri
      İşletme çalışanlarına ürünler hakkında eğitim hizmeti sunuyoruz. Fakat döner robotu yedi yaşında bir çocuk dahi hiç kimseden yardım almaksızın internet üzerindeki videolarımızı izleyerek öğrenebilir.

Satış Öncesi Montaj ve Keşif Hizmetleri
      İşletmeniz için keşif yapıyor, en uygun montaj alanlarını değerlendiriyoruz. Genel olarak işletmelerde bulunan üretim müdürleri veya konu uzmanı kişiler internet sayfamızda bulunan bilgilerle üretim planlaması yapabilirler. Fakat Nev Teknoloji olarak konunun uzmanı yetkililerimizle üretim hızını artıran kusursuz üretim hatları kurmak için hizmetinizdeyiz. Endüstriyel döner robotu olan firmalarımız genellikle bu hizmetimizden faydalanmaktadır.

Periyodik Bakım Hizmetleri
      Ürünlerinizin koruyucu ve periyodik bakım hizmetlerini uzman kadromuz aracılığıyla gerçekleştiriyoruz. Döner robotu periyodik bakımlarını senede bir yaptırarak makinanızın ömrünü uzatabilir ve üretime kesintisiz devam edebilirsiniz.

Garanti Uzatma Hizmetleri
      Döner robotu bir senelik garanti süresi dolunca yeni bir anlaşmayla garanti süresini bir yılda uzatmak sizin elinizde. Böylece içiniz rahat olarak yapacağınız üretim her an bizim kontrolümüzde olan döner robotlarıyla kesintisiz olarak devam edecektir.

Tamir Hizmetleri
      Döner robotunda oluşabilecek arızalar için konusunda uzmanlaşmış teknik servis elemanlarımız hizmetinizde.

Yedek Parça Hizmetleri
      Döner robotu mekanik ve elektronik parçaları stoklarımızda mevcut bulunmaktadır. Herhangi bir aksilik durumunda çabuk ve hızlı çözüm için teknik servisimiz ile iletişime geçin.

Yenileme Hizmetleri
      Halihazırdaki döner robotunuzu son teknoloji Nev Teknoloji döner robotları ile yeniliyor veya revizyonlar ile kesim kalitenizi yükseltiyoruz. Böylelikle siz de kalitemiz ve güvencemizle geleceğe umutla bakabilirsiniz.

      Otomatik döner robotu satış, tamir, bakım ve onarım hizmetleriyle NEV TEKNOLOJİ olarak rakiplerimizin her zaman bir adım önündeyiz. Otomatik döner robotu fiyatı için bizimle irtibata geçin. NEV TEKNOLOJİ güvenilir ve uzman teknik kadrosuyla her zaman yanınızda.

        

 
döner robotu nev teknoloji

Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak tasarladığımız, ustalarımızın bir numaralı yardımcısı olan tam otomatik döner robotları ile artık işler daha kolay. Ustalarımızın maharetli elleriyle hazırladığı leziz dönerler hijyenik, hızlı ve zahmetsizce kesilecek.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Fastfood Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz Fastfood döner robotu ile tavuktan hindiye, kuzudan danaya, her türlü değişik et türünde ve kıymada ayrıca karışık et kesiminde mükemmel sonuçların keyfini yaşarsınız.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Endsütriyel Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve diğer yardımcı ekipmanlar ile en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Nev Teknoloji Endüstriyel döner robotu.

Detaylı Bilgi