Döner Robotu Periyodik Bakım Hizmetleri

      Fastfood döner robotu küçük işletmelerde kullanılan bir ürün olduğu için özellikle bu işletmelere yönelik periyodik bakım hizmetleri önem kazanmaktadır. Çünkü döner robotu sıcaklı, nem ve buharın iç içe olduğu bir ortamda zorlu şartlarda çalışmaktadır. Küçük işletmelerde de bakım ve onarım yapabilecek eleman bulundurma imkanları yoktur. Bu nedenle döner robotları belirli periyotlarla bakım ve onarım görmelidir. Aksi takdirde ileride daha ciddi arıza ve bozukluklara neden olabilir. Sonuç olarak büyük arızalar büyük maliyetlere sebep olur.

      Endüstriyel döner robotları büyük işletmelerde tonajlı üretim yapacak tesislerde kullanılır. Endüstriyel döner robotları bir üretim odasında dört adetten başlayarak aynı oda içinde yirmi adete varıncaya kadar bulunabilir. Bu nedenledir ki gerekli havalandırma sisteminin uygun şekilde yapılması önem arz etmektedir. Büyük işletmelerde genellikle bakım ve onarım departmanları vardır. Bu nedenle robotun periyodik bakımlarını firma kendi üstlenmektedir. Nev Teknoloji olarak biz bu firmalara yedek parça temini ve bakım onarım eğitimleri ile destek vermekteyiz. Fakat yine de bazı orta ölçekli işletmelere periyodik bakım hizmetleri istek doğrultusunda vermekteyiz.

      Periyodik bakım hizmetlerinin en önemli artısı makinanın ömrünü uzatmasıdır. Ayrıca ileride gerçekleşecek büyük çaplı arızaların önünü almış olursunuz. Bu da firmanıza onarım için yüksek fiyatlar ödemenize engel olduğu gibi aynı zamanda üretiminizin kesintisiz bir şekilde devam etmesini sağlar.

      Otomatik döner robotu satış, tamir, bakım ve onarım hizmetleriyle NEV TEKNOLOJİ olarak rakiplerimizin her zaman bir adım önündeyiz. Otomatik döner robotu fiyatı için bizimle irtibata geçin. NEV TEKNOLOJİ güvenilir ve uzman teknik kadrosuyla her zaman yanınızda.

        

 
döner robotu nev teknoloji

Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak tasarladığımız, ustalarımızın bir numaralı yardımcısı olan tam otomatik döner robotları ile artık işler daha kolay. Ustalarımızın maharetli elleriyle hazırladığı leziz dönerler hijyenik, hızlı ve zahmetsizce kesilecek.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Fastfood Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz Fastfood döner robotu ile tavuktan hindiye, kuzudan danaya, her türlü değişik et türünde ve kıymada ayrıca karışık et kesiminde mükemmel sonuçların keyfini yaşarsınız.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Endsütriyel Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve diğer yardımcı ekipmanlar ile en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Nev Teknoloji Endüstriyel döner robotu.

Detaylı Bilgi