Endüstriyel Döner Robotu ve Kova Sistemi

      Endüstriyel döner robotu ile kurulan sistemlerde döner kovaları tesisler için olmazsa olmaz yardımcı ekipmandır. Döneri presleme işinde bir kovaya ihtiyaç vardır. Bu kovalar 250, 300, 350, 400, 600 kg dolum kapasite seçeneklerinden biri olmalıdır. Bu kovaların yapısı silindirik döner şeklinde ve paslanmaz sac metalden imal edilir. Gıda makinelerinde paslanmaz malzeme kullanımı yasal bir zorunluluktur.

      Döner kovasına dolum yapıldıktan sonra şoklama için soğuk odaya kova götürülür. Odanın soğutma kapasitesine bağlı olarak 2 ile 5 gün arasında soğuk odada kalıp bekleme yapar. Bu esnada krom malzemeden imal edilmiş kalıp fiziksel değişime uğrar; eğilme burulma ve yamulma (en zayıf kesitten). Doğal olarak kalıptan döner çıktıktan sonrada dönerde bazen çatlaklıklar ve dairesellikte bozulmalar görülür. Zamana bağlı olarak bu değişimlerin miktarı artar. Fiziksel bozulmaları azaltmak ve kalıp ömrünü uzatmak için kalıbın etrafı hava almayacak şekilde streç ile kaplama yapılabilir. Hava ile temas kesildiğinde kalıp içerisindeki etin şişmesi ve kalıba zarar vermesi azaltılmış olur. Diğer metot ise dolum yapıldıktan 1 gün sonra etin kalıp içerinden çıkartılarak soğuk odada şoklaması yöntemi ile de kalıp ömrü uzatılmış olur.

      Ayrıca soğuk odadan kesim için çıkartılan kovalar ılık su ile metal yüzeyler ıslatılarak kalıbın bu şekilde açılması önem arz eder. Çünkü soğuk odadan çıktığında kalıp üzerindeki paslanmaz malzemelerin ortam sıcaklığına ulaşıncaya kadar şekil değişimi olacaktır. Kalıp dış yüzeyi ortam sıcaklığına ulaştığında kalıbın açılması daha kolay olacaktır.

      Endüstriyel döner robotu ve döner kovaları ile sorunsuz ve hacimli döner üretimleri sorunsuz bir şekilde gerçekleşmektedir. Burada önemli noktalardan biri üretim sırasında soğuk odada eksi sıcaklıklarda olan değerler, kesim esnasında +70 ve üzerindedir. Bu nedenle döner kovaları ve endüstriyel döner robotlarını kullanırken talimatlara uymanız makine ve kovaların ömrünü uzatacaktır.

      Otomatik döner robotu satış, tamir, bakım ve onarım hizmetleriyle NEV TEKNOLOJİ olarak rakiplerimizin her zaman bir adım önündeyiz. Otomatik döner robotu fiyatı için bizimle irtibata geçin. NEV TEKNOLOJİ güvenilir ve uzman teknik kadrosuyla her zaman yanınızda.

        

 
döner robotu nev teknoloji

Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak tasarladığımız, ustalarımızın bir numaralı yardımcısı olan tam otomatik döner robotları ile artık işler daha kolay. Ustalarımızın maharetli elleriyle hazırladığı leziz dönerler hijyenik, hızlı ve zahmetsizce kesilecek.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Fastfood Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz Fastfood döner robotu ile tavuktan hindiye, kuzudan danaya, her türlü değişik et türünde ve kıymada ayrıca karışık et kesiminde mükemmel sonuçların keyfini yaşarsınız.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Endsütriyel Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve diğer yardımcı ekipmanlar ile en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Nev Teknoloji Endüstriyel döner robotu.

Detaylı Bilgi