Döner Robotu Fiyatı

      Döner robotu fiyatları döner robotu almak isteyen işletmeler için büyük önem arz ediyor. Piyasada bilinçli, bilinçsiz üretici ve tüketiciler yüksek meblağlar ile son tüketicinin aklını karıştırabiliyor. Hal böyle olunca da döner robotlarının fiyatlarını değişkenlik gösteriyor.

      Döner robotları endüstriyel döner robotları ve fastfood döner robotları olarak tercihen döner işletmelerine sunuluyor. İşçilik maliyetlerini düşürmesi, verimliliği arttırması, servis hızıyla birlikte müşteri memnuniyetinin artması tercih sebeplerinin başlarında geliyor. Peki ya iyi bir döner robotu için ne kadar bir fiyat ödemelisiniz?


• Döner robotları ileri düzeyde mekatronik teknikleri kullanılarak üretilmektedir.
• Bütün kesme ve pişirme işlemlerini özel bir bilgisayar yazılımı ile gerçekleştirir.
• Her türlü döner etini mükemmel bir şekilde standart olarak keser.
• Kesim kalınlığı isteğe göre ayarlanabilir.
• Dokunmatik ekran sayesinde robotun çalıştırılması ve kullanımı kısa sürede öğrenilir.
• Robotlar yüksek kalitede malzemelerle üretildiği için uzun ömürlüdür.
• Bütün olarak tasarlanan gövdesi sayesinde az yer kaplar.
• Döner etiyle temas eden parçalar, kolayca çıkarılıp takılabildiği için temizliği kolaylıkla yapılabilir.

Döner robotu almadan önce firmamızla görüşmeyi unutmayın.
Döner robotu fiyatları için bizimle irtibata geçin.


      Otomatik döner robotu satış, tamir, bakım ve onarım hizmetleriyle NEV TEKNOLOJİ olarak rakiplerimizin her zaman bir adım önündeyiz. Otomatik döner robotu fiyatı için bizimle irtibata geçin. NEV TEKNOLOJİ güvenilir ve uzman teknik kadrosuyla her zaman yanınızda.

        

 
döner robotu nev teknoloji

Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak tasarladığımız, ustalarımızın bir numaralı yardımcısı olan tam otomatik döner robotları ile artık işler daha kolay. Ustalarımızın maharetli elleriyle hazırladığı leziz dönerler hijyenik, hızlı ve zahmetsizce kesilecek.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Fastfood Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz Fastfood döner robotu ile tavuktan hindiye, kuzudan danaya, her türlü değişik et türünde ve kıymada ayrıca karışık et kesiminde mükemmel sonuçların keyfini yaşarsınız.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Endsütriyel Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve diğer yardımcı ekipmanlar ile en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Nev Teknoloji Endüstriyel döner robotu.

Detaylı Bilgi