Döner Robotu Satış Öncesi Keşif Hizmetleri

      Fastfood döner robotlarında keşif hizmeti genellikle tercih edilmemektedir. Çünkü gerekli bilgiler internet sayfamız üzerinde mevcuttur. Önemli olan döner robotunun konulacağı tezgâhın yeterli büyüklükte olmasıdır. Bunun haricinde gerekli havalandırma sitemi zaten firma sahiplerinin dikkatle üzerinde durduğu hususlardan biridir. Son olarak da gaz basıncı ve bağlantısı gelmektedir. Küçük işletmelerde bir veya iki döner robotu olduğundan bu konular çabucak halledilmektedir veya halihazırda tüm sistem döner robotu kurulumu için yeterlidir. Bu nedenle fastfood döner robotu kurulumlarında keşif hizmeti genel olarak istenmemektedir. Fakat yeni açılacak firmalar bazen bu hizmetimizden faydalanmaktadır.

      Otomatik endüstriyel döner robotu olan firmalar genellikle keşif hizmeti talebinde bulunmaktadırlar. Keşif hizmeti verdiğimiz firmalara döner robotlarının konumlandırmasından, gerekli havalandırma istemine, elektrik bağlantılarından, gaz bağlantı sistemlerine, soğuk havaların, depoların, taşıma sistemlerin kullanılmasından, sistemin kurulum bakım ve onarımına kadar birçok konuda bilgi verilmektedir. Ayrıca alacağı döner robotu sayısına göre çalışma saati ve üretim sistemine göre ne kadar üretim yapabileceğine kadar birçok konuda müşteriler aydınlatılmaktadır. Eğer ki yanlış öngörü ve bilgileri varsa bunlar düzeltilerek en iyi sistem kurulumu sağlanmaktadır.

      Gerekli tüm bilgilerle birlikte döner robotunun getirdiği avantajlar ve teçhizatların kullanımına yönelik ön bilgilendirme yaparak, gerek duyulursa tüm ekipmanların birebir firmamız tarafından sağlanarak birbiriyle yüzde yüz uyumlu sistemler kurarak müşterilerimizin tam memnuniyetini sağlıyoruz.

      Otomatik döner robotu satış, tamir, bakım ve onarım hizmetleriyle NEV TEKNOLOJİ olarak rakiplerimizin her zaman bir adım önündeyiz. Otomatik döner robotu fiyatı için bizimle irtibata geçin. NEV TEKNOLOJİ güvenilir ve uzman teknik kadrosuyla her zaman yanınızda.

        

 
döner robotu nev teknoloji

Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak tasarladığımız, ustalarımızın bir numaralı yardımcısı olan tam otomatik döner robotları ile artık işler daha kolay. Ustalarımızın maharetli elleriyle hazırladığı leziz dönerler hijyenik, hızlı ve zahmetsizce kesilecek.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Fastfood Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz Fastfood döner robotu ile tavuktan hindiye, kuzudan danaya, her türlü değişik et türünde ve kıymada ayrıca karışık et kesiminde mükemmel sonuçların keyfini yaşarsınız.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Endsütriyel Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve diğer yardımcı ekipmanlar ile en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Nev Teknoloji Endüstriyel döner robotu.

Detaylı Bilgi