Döner Robotu Bıçağı

      Döner robotu bıçağı kesme işlemi sırasında üstlendiği görev bakımından hem endüstriyel döner robotları hem de fastfood döner robotları için önem arz eder. Bıçağın kalitesi, kalınlığı, kullanılan malzeme döner kesim kalitesini etkileyen ve ilk akla gelen özellikler olmasına rağmen, bıçağın keskinliği, duruş açısı dönüş hızı ve büyüklüğü döner kesim kalitesini etkileyen unsurlar arasındadır.

      Döner robotu kesim yaparken bıçağa yapışan etler etrafa sıçrayabilir. Bu sıçrama fire miktarını etkilemektedir. Döner üreticileri bunu en aza indirmek istemektedirler. Döner robotu kesim yaparken yaptığı sıçratma dönerin muhteviyatına da bağlıdır. Bazı üreticiler fazla miktarda kırıntı et kullanımı yapmaktadır. Bu küçük parçalar kesim sırasında etrafa sıçraması olasıdır. Fakat bu sıçratmayı en aza indirmek mümkündür. Nev teknoloji döner makinaları olarak buna uygun çözümleri döner robotu teknolojimiz içinde sunmaktayız.

      Döner robotu bıçağının kalınlığı ve keskinliği kaliteyi belirleyen etmenler arasındadır. Bıçağın kalınlığı sayesinde bıçağın dönme sırasında salgı yapması önlenebilir. Döner robot bıçağı salgı yaparsa gözle görülebilecek oranda kesimde hatalar çıkar. Bıçağın keskinliği kötü ise döner kesilmek yerine adeta koparılarak batondan ayrılır ve sonuç istenmeyecek ölçüde kötü kesimle sonuçlanır.

      Döner robotu bıçağının duruş açısı kesim kalitesi ve bıçağın geç körelmesi bakımından önem arz etmektedir. Uygun kesim kalitesine ulaşabilmek için duruş açısı önemlidir. Nev teknoloji olarak yapılan arge ve test çalışmaları sonucu en uygun bıçak duruş açısı ve mekanik birleştirici elemanlarla üstün döner kesim kalitesini yakalıyoruz.

      Döner robotu bıçağının kesim hızı farklı et türleri için denenmiş ve kesim kalitesinin en iyi olabilmesi için optimize edilmiştir. Burada kesim kalitesi artırılması için bıçak dönme hızı, duruş açısı, büyüklüğü, kullanılan malzeme ve tüm değişkenler göz önünde bulundurularak yapılan ar-ge çalışmaları sonucu ideal kesim kalitesine ulaşılmıştır. Sonuç olarak Nev Teknoloji döner robotları en iyi kesim kalitesine ulaşmak için tek tercihiniz olmalıdır.

      Otomatik döner robotu satış, tamir, bakım ve onarım hizmetleriyle NEV TEKNOLOJİ olarak rakiplerimizin her zaman bir adım önündeyiz. Otomatik döner robotu fiyatı için bizimle irtibata geçin. NEV TEKNOLOJİ güvenilir ve uzman teknik kadrosuyla her zaman yanınızda.

        

 
döner robotu nev teknoloji

Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak tasarladığımız, ustalarımızın bir numaralı yardımcısı olan tam otomatik döner robotları ile artık işler daha kolay. Ustalarımızın maharetli elleriyle hazırladığı leziz dönerler hijyenik, hızlı ve zahmetsizce kesilecek.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Fastfood Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz Fastfood döner robotu ile tavuktan hindiye, kuzudan danaya, her türlü değişik et türünde ve kıymada ayrıca karışık et kesiminde mükemmel sonuçların keyfini yaşarsınız.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Endsütriyel Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve diğer yardımcı ekipmanlar ile en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Nev Teknoloji Endüstriyel döner robotu.

Detaylı Bilgi