Döner Robotu ve Euro Palet

      Endüstriyel döner üretiminde döner kovaları yüzde doksan oranında üreticilerin tercihidir. Döner kovaları ile en büyük problemler kovaların günlerce eksi sıcaklıklarda beklemesinden dolayı metalin yani kovaların şekil değiştirmesiyle ortaya çıkmaktadır. Metaller doğaları gereği sıcak havada genleşip soğuk havada büzülürler. Bu değişim miktarı metalin cinsine göre, ortam sıcaklığına ve zamana göre farklı oranda olmaktadır.

      Malzemelerin ortam sıcaklığına göre genleşme veya büzülme göstermesi herkesin bildiği birkaç örnekle detaylandırabiliriz. Bağlantı yerlerinde gerekli boşlukların bırakılmadığı tren rayları yazın genleşerek bozulur. Isıya dayanıklı olmayan soğuk cam bardağa sıcak su konulduğunda genleşme nedeni ile cam çatlar yada kırılır. Genleşme büzülme miktarı iyi ayarlanmazsa elektrik telleri kışın kopabilir. Yazın ise çok sarkık durur.

      Maddeleri oluşturan tanecikler arasında bir çekim kuvveti vardır. Katılarda bu kuvvetler çok büyük olduğundan, tanecikler sadece titreşim halindedirler. Eğer maddeye ısı enerjisi verilerek sıcaklığı arttırılırsa taneciklerin kinetik enerjileri artar. Bunun sonucunda tanecikler birbirlerinden uzaklaşır ve maddenin boyutları büyür. Madde soğuduğunda ise taneciklerin hareketi yavaşlayacağından tanecikler birbirlerine yaklaşır ve maddenin boyutları küçülür. Kısaca ısıtılan cisimlerin hacimlerinde meydana gelen artışa genleşme denir. Isı veren cisimlerin hacimlerinde meydana gelen küçülmeye de büzülme denir.

      Endüstriyel döner üretiminde kullanılan döner kovalarının en büyük problemi soğuktan dolayı kovaların çarpılmasıdır. Bu sorunun çözümü olarak “Euro Palet” adında yardımcı ürün üretilmektedir. Euro paletler kovaların çarpılma problemini azaltarak kovaların ömrünü uzatmakta böylece üreticiler hem zamandan hem paradan tasarruf etmektedirler.

      Endüstriyel döner robotları, döner kovaları ve Euro palet ürünlerini NEV TEKNOLOJİ olarak sizin için üretiyoruz. Euro palet kullanımı şöyledir; Öncelikle dönerler döner kovalarına dolum yapılır ve soğuk odaya konulur. Soğuk odanızda bir süre bekleyen dönerler artık döner kalıbı olmadan şekli bozulmadan durabilecek katılığa gelir. Kalıplar çıkarılır ve dönerler Euro palet üzerinde soğuk odalarda muhafaza edilmeye devam ederler. Döner kovaları daha az sürelerde soğuk havada beklediğinden dolayı çarpılma olmaz veya çok az olur. Bu nedenle döner kovalarının ömrü uzar.

      Endüstriyel döner robotları, fastfood döner robotları, döner kovaları Euro paletler, konveyör sistemler, döner bıçakları, döner milleri ve diğer üretimlerimizle NEV TEKNOLOJİ olarak her zaman yanınızdayız.

      Otomatik döner robotu satış, tamir, bakım ve onarım hizmetleriyle NEV TEKNOLOJİ olarak rakiplerimizin her zaman bir adım önündeyiz. Otomatik döner robotu fiyatı için bizimle irtibata geçin. NEV TEKNOLOJİ güvenilir ve uzman teknik kadrosuyla her zaman yanınızda.

        

 
döner robotu nev teknoloji

Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak tasarladığımız, ustalarımızın bir numaralı yardımcısı olan tam otomatik döner robotları ile artık işler daha kolay. Ustalarımızın maharetli elleriyle hazırladığı leziz dönerler hijyenik, hızlı ve zahmetsizce kesilecek.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Fastfood Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz Fastfood döner robotu ile tavuktan hindiye, kuzudan danaya, her türlü değişik et türünde ve kıymada ayrıca karışık et kesiminde mükemmel sonuçların keyfini yaşarsınız.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Endsütriyel Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve diğer yardımcı ekipmanlar ile en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Nev Teknoloji Endüstriyel döner robotu.

Detaylı Bilgi