Döner Robotu Montaj ve Kurulum

      Döner robotu fastfood ve endüstriyel olarak iki farklı segmentte te üretilmektedir. Fastfood döner robotu kurulumu basittir. Gaz bağlantısı yapıldıktan sonra fişe takıp çalıştırabilirsiniz. Gerekli kurulum ve çalıştırma bilgileri kullanım kılavuzu içinde zaten mevcuttur. İstek dahilinde müşterilerimize montaj ve kurulum desteği vermekteyiz.

      Endüstriyel döner robotu kurulumu benzer şekilde yapılmakla beraber, büyük tesislerde beş, on veya daha fazla döner robotu alındığında gaz bağlantıları ve gaz basıncı kontrolü önem arz etmektedir. Bu bakımdan ihtiyaç duyan işletmelere uzman teknik kadromuz danışmanlık hizmeti ve kurulum desteği sağlamaktadır.

      Endüstriyel tesislerle gaz boru çapı, aktarım dirsekleri, gaz güvenlik elemanları, elektrik güvenlik elemanları ve diğer teçhizatlar dikkatli bir şekilde gözden geçirilmeli ve her şey yönetmenliklere uygun olarak yapılmalıdır. Döner robotu sayısı artıkça tüketilen gaz ve elektrik miktarı da artacağından sistem en ince ayrıntısına kadar gözden geçirilmelidir.

      Ayrıca kurulacak konveyör sistemler dahil tüm ekipman iş güvenliği kurallarına uygun bir şekilde olmalıdır. Çalışanların sağlığı ve güveni her şeyden önemlidir. Bütün bu ekipman, gaz ve elektrik sistemleri gözden geçirilmeli hatalı ve eksik ekipmanlar yenilenmeli ve gerekli bakım onarım çalışmaları yapılmalıdır.

      Fastfood döner robotlarında gerekli dikkat ve özen gösterilmelidir. Gerek gaz borularının sağlamlığı gerekse elektrik teçhizatında kaçak ve yırtık kabloların gözden geçirilmesi önem arz etmektedir. Genellikle perakende döner satış dükkanlarında kullanılan fastfood döner robotları birkaç kontrol ve gözden geçirme ile kolayca devreye alınabilir ve gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

      Otomatik döner robotu satış, tamir, bakım ve onarım hizmetleriyle NEV TEKNOLOJİ olarak rakiplerimizin her zaman bir adım önündeyiz. Otomatik döner robotu fiyatı için bizimle irtibata geçin. NEV TEKNOLOJİ güvenilir ve uzman teknik kadrosuyla her zaman yanınızda

        

 
döner robotu nev teknoloji

Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak tasarladığımız, ustalarımızın bir numaralı yardımcısı olan tam otomatik döner robotları ile artık işler daha kolay. Ustalarımızın maharetli elleriyle hazırladığı leziz dönerler hijyenik, hızlı ve zahmetsizce kesilecek.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Fastfood Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz Fastfood döner robotu ile tavuktan hindiye, kuzudan danaya, her türlü değişik et türünde ve kıymada ayrıca karışık et kesiminde mükemmel sonuçların keyfini yaşarsınız.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Endsütriyel Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve diğer yardımcı ekipmanlar ile en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Nev Teknoloji Endüstriyel döner robotu.

Detaylı Bilgi