Döner Robotu Ocağı

      Döner robotu ocağı pişirme kalitesi için önem arz eder. Radyan taşları, telleri, enjektör, musluk, termokupul gibi on iki farklı elementten oluşur. Bunların yanında radyanların bağlandığı paslanmaz gövde metal aksam bulunmaktadır.

      Döner robotu ocağı tasarlanırken dikkat edilmesi gereken birçok nokta vardır. Ocak sahip olduğu radyan sayısına göre ısı oluşturmakta ve ocak bu ısıya göre genleşip büzülebilmektedir. Bu nedenle ocağın mekaniği bu ısı değişimlerini tolere edecek şekilde tasarlanmalıdır. Yanlış tasarımda radyanların ömrü kısalmaktadır. Genleşip büzülen mekanik tasarım bir süre sonra radyan taşlarını çatlatmakta ve verimi düşürmektedir.

      Döner robotu ocağı tasarlanırken tüm bileşenler kaliteli malzemeler seçilmeli ve kullanım kolaylığı ve güvenliği sağlamalıdır. Gaz ile çalışan ürünlerde ekstra güvelik önlemleri alınmalı ve gerekli testler yapılıp bağımsız kuruluşlardan belge alınmalıdır. Döner robotu ocağı CE belgesiyle güven vermeli ve sizi tehlikeye atmamalıdır.

      Döner robotu ocağı en çarpıcı özelliklerinden biride homojen ısı yayılmasını sağlama ve ısıyı dönere yönlendirmesidir. Döner robotu ısı kalkanları sayesinde ısıyı döner ve ocak arasına hapseder. Böylece döner homojen şekilde ve hızlıca pişer. Ocak üzerinde bulunan kolay sök tak parçalar ile temizlik kolayca tezgah üstünde yapılabilir ve döner robotu her zaman temiz ve hijyenik olur.

      Döner robotu üretiminde NEV TEKNOLOJİ yaptığı ar-ge çalışmalarıyla her zaman rakiplerinden birkaç adım öndedir. Sizi ve yaptığınız işi çok iyi biliyoruz. Birlikte her zaman daha iyiye.

      Otomatik döner robotu satış, tamir, bakım ve onarım hizmetleriyle NEV TEKNOLOJİ olarak rakiplerimizin her zaman bir adım önündeyiz. Otomatik döner robotu fiyatı için bizimle irtibata geçin. NEV TEKNOLOJİ güvenilir ve uzman teknik kadrosuyla her zaman yanınızda.

        

 
döner robotu nev teknoloji

Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak tasarladığımız, ustalarımızın bir numaralı yardımcısı olan tam otomatik döner robotları ile artık işler daha kolay. Ustalarımızın maharetli elleriyle hazırladığı leziz dönerler hijyenik, hızlı ve zahmetsizce kesilecek.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Fastfood Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz Fastfood döner robotu ile tavuktan hindiye, kuzudan danaya, her türlü değişik et türünde ve kıymada ayrıca karışık et kesiminde mükemmel sonuçların keyfini yaşarsınız.

Detaylı Bilgi
döner robotu nev teknoloji

Endsütriyel Döner Robotu

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve diğer yardımcı ekipmanlar ile en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Nev Teknoloji Endüstriyel döner robotu.

Detaylı Bilgi